Diensten

Neem contact op

Projecten van A tot Z

Volledig ontzorgen

Bij Hekwerk- en montagebedrijf GVA specialiseren wij ons in het volledig ontzorgen van uw project. Dit betekent dat wij alvorens een gedegen advies uitbrengen. Op basis van dit advies zullen wij u een overzichtelijk voorstel presenteren. Na akkoord gaan wij voor u aan de slag. Het gehele project zal worden ingemeten en het hekwerk worden geplaats.

De hekwerken die wij plaatsen en verkopen zijn van zeer hoge kwaliteit. Wij kijken met een streng oog naar materiaal, duurzaamheid en weersbestendigheid van de hekwerken. Zo verkopen wij o.a. diverse soorten spijlenhekwerken, dubbelstaafsmatten, gaashekwerken, poorten, fundamenten voor poorten en elektrische bediening- en bedieningselementen. Kortom, bij Hekwerk- en montagebedrijf GVA zijn de mogelijkheden eindeloos.

Van industriële hekwerken tot particuliere projecten

Wilt u een bestaande situatie vernieuwen of alleen verplaatsen? Dat behoort ook tot de beschikbare mogelijkheden. Het is in sommige situaties niet noodzakelijk het grond- en straatwerk aan te pakken of te vernieuwen. Hekwerk- en montagebedrijf GVA is beschikbaar voor zowel grootschalige ingrepen als particuliere projecten.

Wat Hekwerk- en montagebedrijf GVA zo bijzonder maakt is onze unieke werkwijze. Als één van de weinige bedrijven in Nederland maken wij exclusief gebruik van een gepatenteerde heimachine. Deze machine is in zeer kleine oplage op verzoek voor ons vervaardigd. Met deze machine kunnen wij in snel tempo palen in de grond slaan, zelfs direct door asfalt of andere harde bestratingstypen. Mede doordat er niet geboord hoeft te worden kan er veel tijd en geld op uw project worden bespaard.

Unieke werkwijze

Kwaliteit en flexibiliteit

Gewoon een goede prijs

De machine staat op industriële rupsbanden. Dit maakt het op alle type ondergronden een zeer wendbaar stuk gereedschap. Buiten een machine op rupsbanden beschikken wij ook over een heimachine met knikmops, deze wordt op onze shovel gemonteerd. Beide machines worden radiografisch, op afstand, bestuurd. Dit betekent dat wij iedere klus met twee personen succesvol kunnen uitvoeren. De meeste concullega’s benaderen vergelijkbare klussen met minimaal drie-tot-vier personen.

De reden dat wij deze machine hebben laten ontwikkelen is omdat een reguliere palenrammer op lucht niet in één keer door harde ondergronden kan slaan en omdat het een groter team nodig heeft om deze te kunnen opereren. Het is feitelijk dus een enorme kostenbesparing omdat er minder collega’s te hulp hoeven te schieten en wij efficiënter, en dus sneller te werk kunnen gaan.

Professioneel gereedschap

Buiten de geavanceerde heimachines beschikken wij bij Hekwerk- en montagebedrijf GVA natuurlijk ook over het nodige reguliere groot-gereedschap. Denk hierbij aan shovels om materiaal mee te verplaatsen en diverse aanbouwdelen om de shovels multi-inzetbaar te maken.

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van wat er bij Hekwerk- en montagebedrijf GVA zoal mogelijk is. Heeft u een vraag, wilt u meer informatie of wenst u een offerteaanvraag in te dienen? Dat kan, neem contact op met de gegevens beschikbaar op onze website. Wij doen ten allen tijden uiterst ons best om zo spoedig mogelijk op uw verzoek terug te komen.

Multi-inzetbaar

Met vriendelijke groet,

Gerrit van Asch