Over ons

Neem contact op

Over Hekwerk- en montagebedrijf GVA

Welkom op onze website. Mijn naam is Gerrit van Asch, eigenaar van Hekwerk- en montagebedrijf GVA. Als 16 jarige jongeman was ik altijd al gefascineerd door bouw en techniek. Op vrij jonge leeftijd heb ik mijn best gedaan om, mede van mijn vader, alle kneepjes van het vak te leren. In 1998 was het tijd om de stoute schoenen aan te trekken en mijn eigen bedrijf te starten. Het bedrijf begon in eerste instantie met één personeelslid, later zijn we uitgegroeid naar een team van drie personen. Dit in combinatie met onze unieke heimachines, één op rupsbanden en één in combinatie met onze shovel, staat ons team garant voor snelle en kwalitatieve levering van diverse hekwerken. In tegenstelling tot reguliere palenrammers op lucht kan ons team, in samenwerking met de op afstand bestuurbare heimachine op zeer efficiënte en nauwkeurige wijze meters maken. De palen van de hekken worden volledig machinaal en op afstand in de grond geslagen. Dit unieke systeem maakt het dus mogelijk om in een snel tempo grote afstanden af te leggen. Dit is niet alleen zichtbaar in kwaliteit maar ook in de financiën. Er zijn in tegenstelling tot de meeste concullega’s van Hekwerk- en montagebedrijf GVA minder werknemers nodig om dezelfde meters af te leggen. Minder arbeid betekent simpelweg een kleinere factuur. En daar wordt iedereen vrolijk van. Een prachtig resultaat voor een goede prijs!

Wij zijn een klein bedrijf, die zich flexibel kan opstellen en inzetten. Onze wendbaarheid in combinatie met de snelheid van onze unieke heimachines maken Hekwerk- en montagebedrijf GVA een gewilde partner voor een grote diversiteit aan hekwerkprojecten. Of het nu gaat om een grote, industriële omheining of een particulier project. Ons bedrijf is centraal in Nederland gevestigd, namelijk in Andelst. Ons kantoor bevindt zich iets verderop in Dodewaard. Beide plaatsen zijn goed bereikbaar en gelegen aan autosnelweg A15.

Wij hopen dat u mede door ons persoonlijke verhaal geënthousiasmeerd bent geraakt. Heeft u een vraag, wilt u meer informatie of wenst u een offerteaanvraag in te dienen? Dat kan, neem contact op met de gegevens beschikbaar op onze website. Wij doen ten allen tijden uiterst ons best om zo spoedig mogelijk op uw verzoek terug te komen.

Met vriendelijke groet,

Gerrit van Asch